Olen nyt koulussa. Nämä koneet ovat niin hitaita, että melkein itkettää. Minulla on kaksi hyppytuntia peräkkäin, koska saimme kuviksen tunnin vapaaksi torstaisen taidenäyttelykäynnin takia. Mukavaa.

Meinasin aamulla myöhätyä maantiedon tunnilta ja meinasin jo jäädä kotiin Tiitun seuraksi. Lähdin sitten kuitenkin siinä pelossa, että minulta jäisi jotain tärkeää tietoa väliin. Ihan turhaan. Maikka ei ollut koulussa. Teimme siis 75 minuuttia kurssitöitä.

Kävin aamulla Tiitun kanssa lenkillä, vaikka yleensä aamulenkin hoitaa äiti. Ei me pitkällä käyty, kunhan sai koira tyhjennettyä jätteensä tien viereen.

Eilen oltiin treeneissä. Meidän ryhmästä oli vain kolme koirakkoa paikalla. Siellä oli mukavaa, niinkuin aina. Jouduin kiipeilemään telineellä, kun Tiitu ei olisi suostunut muuten nousemaan sen päälle. Luoksetulon se hoiteli mallikkaasti, ainhana se suorittaa sen hyvin, kun ollaan kentällä. Odotan aina, että se olisi kiinnostuneempi muusta maailmasta tai ainakin ohjaajasta, joka pitää sitä kiinni, mutta aina se tulee hurjalla vauhdilla.

Käytiin myös eilen koirapuistossa, minkä seurauksena Tiitu joutui suihkuun. Ei pitänyt yhtään siitä, seisoi vain puupökkelönä suihkukopin seinää vasten. Sellainen se Ronikin oli, kun se joutui kylpyyn. Tosin se saattoi yrittää välillä hypätä vadin reunan yli. Roni oli siis risteytysmarsu.