Haluan uudet silmälasit. Nämä vanhat kehykset ovat niin vääntyneet ja kääntyneet, ettei niitä varmaan enää saa paikoilleen. Tiitu makoilee tuossa jaloissani. Turvaan se sinne meni. Se pelkää imuria, ei uskalla välillä edes kävellä sen ohi. Pitää totuttaa sitä pikkuhiljaa. Niinkuin autoonkin.

Eilen oli kitaratunti. Opettelimme ensimmäisen säkeistön Proud Marysta kokonaisuudessaan. Menin sekaisin laskuissani.

Tänään oli maantietoa. Poika ei ollut siellä. Mutta ainakin näin sen käytävällä, ohitin sen melkein kosketus etäisyydeltä, kun en muualta mahtunut. Käytävillä on välituntisin niin paljon porukkaa. Piti raportoida Minnalle heti tapahtuneesta. En tehnyt sitä kuitenkaan, koska tunti alkoi ja halusin tajuta jotain prosenttikertoimista. Inhoan yhtälöitä.

Tein kuvaamataidon läksynkin. Tai sen toisen osan. Loput, analyysi Suomen taiteen kultakauden teoksesta, jätän huomiseksi. Tai sitten teen sen vielä nyt illan aikana. Huomenna on äidinkieltä. Maikka on viestintä hullu. Samoin kuin yläasteenkin äidinkielen opettaja. Inhoan viestintää. Inhoan sitä, kun pitää lukea muille ääneen omia kirjoituksiaan. Ei niihin silloin uskalla kirjoittaa mitään järkevää.