Tänään ei ollut koulua ollenkaan. Roikuin siis kotona koko päivän, heräsinkin vasta joskus puoli yhdentoista aikaan. Tiitu-reppana, joutui odottamaan ruokaansa niin kauan... Onneksi äiti kävi sen kanssa aikaisemmin ennen töihinlähtöään pissalenkillä, niin sen ei tarvinnut vallan kauheasti pidätellä. Aamupäivällä tuli lunta, vihdoinkin, lähdin lähinnä sen takia kiertämään Tiitun kanssa normaalia pidempää lenkkiä. On niin mukava katsoa, kun koira pitää hauskaa lumen kanssa.

Tiitun ensimmäinen juoksu alkoi eilen. Olin vähän monttu auki, vastahan se tuli meille seitsenviikkoisena karvapallona. Mutta niin ne lapset vain kasvavat.

Iskä ja äiti ovat risteilyllä naapureiden kanssa, pikkujoulua ne siellä viettävät. Tulevat kotiin vasta huomenna, saisivat tosin olla pidempäänkin, en vain välillä jaksa niiden jatkuvaa höseltämistä turhienkin asioiden ympärillä.

Päätin nyt, että kirjoitan luultavasti historian, biologian ja maantiedon. Latina siihen päälle olisi ollut hieman liikaa, vaikka kyllä sitäkin voisi opiskella sen yhden kurssin...