Long time no see, eh?

En mennyt aamulla äikän tunnille, en vain yksinkertaisesti kestänyt istumista sen bitchin vieressä, jota luulin oikeasti kaverikseni... Ei se sitten ollutkaan, se ei kuulema kestä "mitään piirrettä minussa". Okei. Olkoon sitten. Äsken oli myös viimeinen maantiedon tunti tässä jaksossa, mikä tarkoittaa, etten enää varmaan ole millään samoilla kursseilla suklaasilmäisen vaihtarin kanssa. Toivottavasti kuitenkin se tulee vastaan vielä jossain, pidän peukkuja itselleni. lmao. Päätin harkita tosi vakavissani, josko kirjoittaisin mantsan, tuo maikkakin vain herätti jonkinlaisen kipinän tätä ainetta kohtaan. Siihen liittyvät sitten myös ei-niin-toteutettavissa-olevan-unelman mantsan opiskelusta ulkomailla, USA:ssa tai Kanadassa. Mutta ei mulla ole koskaan sellaisiin varaa.

Tiitu karkasi tänään pihalle, juuri kun olin lähdössä kouluun muutenkin liian myöhässä. Sen pyydystämiseen meni varmaan yli viisi minuuttia.

Tänään oli viimeinen koulupäivä ennen koeviikkoa, onneksi. Huomenna koulu alkaa mun osaltani 13.00 englannin valmistelutunnilla ja loppuu sitten 14.00. Kello 18.00 mennään taas kaikkien ex-naapurin kakaroiden kanssa katsomaan Harry Potteria. Rakastan niitä kakaroita. Niiden kanssa on niin helppo olla ja minäkin opin olemaan aliarvioimatta nuorempia henkilöitä, kyllä niilläkin hammasrattaat siellä päässä pyörii.