Luulin, että minulla oli tänään RO:n haastattelu, mutta eipäs näköjään ollutkaan. Ainakaan siihen aikaan, kun luulin sen olevan, koska RO:n luokse kipitti silloin joku muu. Pitää käydä kysymässä. Olen nyt hyppytunnilla, enkun tunti alkaa pian. Saimme kotitehtäväksi kirjoittaa "Rockstar's Net Diary", yhden sivun ja yhden päivän mittainen teksti, josta olisin saanut vielä paljon pidemmänkin, mutta enkun maikka jaksaa olla niin tiukka näissä asioissa. Rutistin sen siis yhteen sivuun. Tykkään englanniksi kirjoittamisesta, vaikka se _ei suju_ ilman kamaliakaan virheitä. Enkun maikka taitaa muuten pitää meitä vähän tyhminä... ("Ette te VOI osata näitä!", "Ethän sä siis VOI sanoa noin!" jne.)

Saimme liput Harry Potterin Suomen ensi-iltaan seitsemälle. Minä, Minna, Miia, Sami, Waltteri, Ville... Plus äiti, joka pistettiin istumaan muualle. 18. päivä on myös ensimmäinen koeviikko päivä, mutta minulla ei ole silloin koetta. Olisi ollut, jos en olisi keskeyttänyt Ruotsin kertauskurssia.

Tiitun kanssa kävin eilen tunnin lenkillä, yritettiin ottaa seuraamista, mutta se peijakas ei irrottanut nenäänsä maasta. Yritin sitten toiseen suuntaan, niin se jo sujui suhteellisen hyvin. Sunnuntai saisi tulla nopeasti, päästäisiin taas kentälle. Päästin taas Tiitun vapaaksi metsään, se ei edes yrittänyt enää purra, kun otin sen kiinni.